Welkom bij Sans Cravate

Sans Cravate

Sans Cravate, dat zijn wij zelf: chef Henk en gastvrouw Veronique. Elk aspect van Sans Cravate pakken we met evenveel passie en precisie aan: van het verbouwen van ons pand tot het kiezen van de lekkerste producten. Onze naam zegt het al, onze gasten moeten zich thuis en ontspannen voelen. 

Boek hier


Culinair arrangement

Kom een dagje naar Brugge en geniet van een heerlijk diner in Sans Cravate. Je maakt het volledig af met een unieke overnachting in onze B&B La Suite. Als afsluiter serveren we je nog een à la carte ontbijt. Een ervaring om nooit te vegeten!

Boek hier

Restaurant Sans Cravate

Restaurant Sans Cravate

Sans Cravate, dat is een restaurant met een ziel. Het restaurant in het hartje van Brugge is en blijft ons moederschip, de kern van alles. Het team staat onder leiding van chef Henk, terwijl gastvrouw Veronique je volledig thuis doet voelen. Je geniet bij ons van een hedendaagse en gastronomische keuken en gerechten zonder franjes.  

Meer info

Reserveer

Bar A Vins en Shop

Bar A Vins en Shop

De bar en shop zijn het kleine broertje van Sans Cravate. We kregen meer en meer de vraag naar kwalitatieve producten en meeneemgerechten, en ons antwoord daarop is de bar à vins en shop. Daarnaast kan je in de bar ook terecht voor een goed glas wijn en een hapje. In onze shop vind je eersteklas vlees, topcharcuterie en kazen, artisanaal ingeblikte tomaten en nog zoveel meer. Alles in de winkel is te koop of eet je ter plekke. Twijfel niet en spring zeker eens binnen.

Meer info

Bestel (coming soon)

La Suite

La Suite

Om onze gasten een volledige ervaring te bieden, bedachten we La Suite. Onze B&B huist in een beschermd pand uit de 17de eeuw, en is niet zomaar een verpozing in Brugge. Voor wie houdt van ruime suites, design en creativiteit is La Suite perfect. Vul je verblijf bij ons aan met een etentje bij Sans Cravate, en ontwaak met een heerlijk à la carte ontbijt samengesteld door Veronique.

Meer info

Reserveer

Culinair arrangement