Welkom bij Sans Cravate

Sans Cravate

Sans Cravatedat zijn wij zelf, van het verbouwen van het pand tot het kiezen van de lekkerste producten, alles wordt met evenveel passie en precisie gedaan. En de naam zegt het al, onze gasten moeten zich thuis en ontspannen voelen.

Sans Cravate Restaurant

Sans Cravate Restaurant

een zaak met een ziel, dit is wat wij betrachten in ons restaurant. Sans Cravate dat zijn wij zelf. Het restaurant is en blijft ons moederschip die alles stuurt onder leiding van Henk, Veronique en hun team. Hier geniet je van een hedendaagse duidelijke keuken zonder franjes.

Meer info

Reserveer

Bar A Vins + Shop

Bar A Vins + Shop

Het nieuwe kleine broertje van Sans Cravate. Kwam tot stand om op de vraag in te gaan voor kwalitatieve meeneemgerechten en/of producten. Bent u op zoek naar eerste klas vlees, top charcuterie, kaas, artisanale ingeblikte tomaten en nog zoveel meer? Dan bent u hier op het juiste adres! Alles in de winkel is te koop of kan ook ter plekke geconsumeerd worden. Een goed glas wijn met een hapje behoort ook tot de mogelijkheden. Twijfel niet en spring zeker eens binnen.

Meer info

Reserveer

Bestel (Coming Soon)

La Suite

La Suite

Als u houdt van ruime suites, design en creativiteit moet u hier zijn. Dit 17eeuws beschermd pand is niet zomaar een verpozing  in Brugge. Het is veel zoveel meer dan een hotel of B&B. Een uitgepuurd “à al carte ontbijt “ met producten die stralen, alles gebracht door gastvrouw Veronique.

Meer info

Reserveer

Sans Cravate Unplugged

Sans Cravate Unplugged

Tijdens de zomer maanden Juli en Augustus pakken wij uit met een super gezellig overdekt terras. Die vindt plaats op onze binnenplaats van de gastenkamers. Dat is rechtover het restaurant. We willen de lockdown periode even achter ons laten en iedereen laten genieten in de open lucht met aandacht voor de nodige social distancing.

Meer info

Reserveer