Geen klassiek restaurant, wel een broeigaard voor talent
Geen klassiek restaurant, wel een broeigaard voor talent
Wie bij Sans Cravate dineert, weet dat er achter elk bord een straf team zit. Ambitieuze, gedreven mensen die hun talent hier elke dag opnieuw waarmaken. Want voor wie hongerig is naar de beste job in de wereld, is Sans Cravate geen keuken, maar wel een kans.

Bij Sans Cravate koken we niet gewoon. We creëren een unieke omgeving, zetten gastronomische gerechten op tafel en realiseren een ervaring die blijft. Voor onze gasten, maar ook voor de mensen die hier werken. Want wat velen niet zien: achter de schermen werken we hard om een nieuwe generatie chefs te ondersteunen. Ambitieuze, gedreven toptalenten die hier hun talent de vrije loop kunnen laten.
Sinds onze eerste service wilden we een broeigaard zijn voor dat talent. Een kweekschaal voor culinaire profielen die niet zomaar in een keuken willen staan, maar meer willen realiseren. Ons team vandaag is dan ook een weerspiegeling van waar we voor staan: precisie, kwaliteit en een extreme drive.
Bij Sans Cravate is teamwork belangrijker dan ego. En passie belangrijker dan pure volharding. Want écht koken op gastronomisch niveau (en dat blijven doen, jaar na jaar) is hard werken. En samenwerken.


Deze zomer nemen we afscheid van Cedric. Hij was rechterhand in onze keuken, maar vooral ook een zalige collega. Samen draaiden we eindeloze services, behaalden we Gault&Millau-punten en maakten we de ene schone herinnering na de andere. We zijn fier op wat we hem konden meegeven en de ambitie die we konden stimuleren. In ruil gaf hij ons elf zalige jaren.
Nu hij vertrekt, komt er een zeldzame plek vrij. Een unieke kans voor een ambitieuze chef. Iemand die het verschil wil maken - én het verschil kent tussen koken en wat wij doen bij Sans Cravate. Iemand die naast hard werken ook wil samenwerken.
Ken of bén jij zo iemand? Laat dan van je horen en wie weet word jij ons nieuw talent. We zijn benieuwd wie er klaar staat om onze volgende bladzijde mee te schrijven.


