B&B La Suite

Drie prijzen voor Sans Cravate op Star Wine List of the Year Awards

Drie prijzen voor Sans Cravate op Star Wine List of the Year Awards

Door de jaren heen nam onze liefde voor wijn alleen maar toe, net als het aantal wijnen en champagnes op onze kaart. We vinden het zalig om je te blijven verrassen met nieuwe, unieke vondsten. Maar af en toe verrast onze wijnkaart ons! Zo kaapten we met onze kaart maar liefst drie prijzen weg tijdens de Star Wine List of the Year Awards, inclusief de hoofdprijs! 

Star wine list GP

Grand Prix, Best Long List & Best Sparkling Wine List

Elk jaar gaat bekend online wijnmagazine Star Wine List op zoek naar de beste wijnkaarten van restaurants en bars wereldwijd. Dit jaar stond de eerste Belgische editie van Star Wine List of the Year op het programma. De kers op de taart van de prijsuitreiking is ongetwijfeld de Grand Prix Award, die uitgereikt wordt aan het restaurant of wijnbar met de beste wijnkaart overall. En wij mochten hem met veel trots in ontvangst nemen!

“A fabulous list that will seduce any wine lover looking for boutique and sustainable wines. Equally good offering in white, red and sweet wines and a superb emphasis on grower Champagnes. Very exciting! A list that makes you want to book a table.” Mooie woorden van de jury!

Daarnaast keerden Thomas en Casimir met nog twee awards naar huis. De Best Long List Award voor wijnkaarten met meer dan 600 referenties, en de Best Sparkling Wine List Award voor champagnes.

Ontzettend blij met deze bekroning!

Gold Badge SWLOY Belgium 2023
Thuis genieten van enkele van onze bekroonde wijnen en champagnes?
Bestel ze snel via de webshop!

BESTEL JE WIJN