reserveer

À la carte

Henk kookt klassiek, van kroket tot kreeft, van mossel  tot tarbot, volgens seizoen en humeur 

Voorgerechten

Omelet met wintertruffel  59€

Kroket van Iberico ham , escabèche van paddenstoelen24€ 


Langoustines "Germiny"43€


Deze gerechten kunnen verwerkt worden in het degustatiemenu mits een supplement.Hoofdgerechten

Tarbot uit Nieuwpoort gebraiseerd in melk met aromaten uit de zeeaardappel mousseline  met bieslook , jonge scheutjes              61€

Ons Spit 

Edele kip langzaam geroosterd , pissaladière van geconfijte aardappel, hart van kropsla  /per 2pers.

  Bresse gevogelte  58€/pp (24h op voorhand te bestellen) 

Aradoa gevogelte  41€/pp (1week op voorhand te bestellen) 

Lamsbout "Pyreneeën" , gratin aardappel met mergpompoen en zwarte olijf , natuurlijke jus   /per 2pers.  41€/pp

Duif "Anjou" op de wijze van Rossini  48€ 

webdesign: stardekk ×