Openingstijden
Openingstijden tijdens de zomer, enkel open op vrijdag-en zaterdagavonden t.e.m 5/9
Nieuwe openingsdagen vanaf 14/9:
Open op maandag, dinsdag /vrijdag, zaterdag: lunch en diner
Gesloten: zondag / woensdag en donderdag
Tijdens de week werken wij enkel met “à la carte” gerechten van vroeger in een nieuw jasje.
Op zaterdag kan je dan weer bij ons terecht voor een uitgebalanceerd menu. We gaan met de menu formule een licht andere toer op. Alles is menu-based geportioneerd zodat u kunt genieten van gans het menu t.e.m het dessert.
Henk streeft er altijd naar om de keuken herkenbaar te houden zodoende het hoofdproduct te laten stralen op het bord. Dat doen we door overbodige garnituren met rust te laten. Verwacht hier geen tovenarij of hypermoderne kookkunstjes. Eenvoud siert.
Openingstijden tijdens de zomer, enkel open op vrijdag-en zaterdagavonden t.e.m 5/9
Nieuwe openingsdagen vanaf 14/9:
Open op maandag, dinsdag /vrijdag, zaterdag: lunch en diner
Gesloten: zondag / woensdag en donderdag