La Suite

La Suite

Eerlijk gezegd geloven we niet zo in je carrière uitstippelen. Wij zijn eerder wat gezond naïef, en hebben geen schrik voor een sprong in het diepe. Die naïviteit heeft ons gebracht waar we vandaag staan. Ook ons restaurant is op die manier ontstaan: klein begonnen en vanzelf gegroeid. Met de nadruk op 'vanzelf', want we hadden niets op voorhand bepaald. Het is gewoon gebeurd.

Van het één kwam het ander, en dus was La Suite de volgende sprong. Het concept van onze B&B is 'tafel en bed'. Hier laten we niets aan het toeval over: we serveren je een onvergetelijke maaltijd, je komt tot rust in één van onze vier unieke kamers en staat op met een heerlijk à la carte ontbijt. En dat in het hartje van Brugge. La Suite is dan ook onze trots, een plaats waar we onszelf kunnen zijn. Dat is nodig, alleen zo geven we je elke dag opnieuw de beste ervaring. Oost west, thuis best, maar dan in Brugge! 

Tot slot staat ook exclusiviteit centraal in ons gastenverblijf. We willen je iets bezorgen dat nergens anders mogelijk is. Daarom bieden we ook verschillende culinaire arrangementen aan. 

Wil je dit jaar een onvergetelijke Kerst? Bekijk dan eens ons uniek kerstarrangement!

Reserveer