B&B La Suite

Bar à vins

Proef de wijnen van Sans Cravate in de Bar à Vins

In de wijnbar van Sans Cravate komt onze nieuwsgierigheid naar wijn tot leven. Je proeft er bekende en onbekende wijnen, maar ook champagnes en bieren. Onze eetkaart staat dan weer vol met kwalitatief Baskisch rundvlees, huisgemaakte paté en croûte en ambachtelijke Franse kazen. Zei iemand apero?

Reserveer bij Bar à Vins

Sans Cravate juni2022 Buro Bonito 48

DE WIJNBAR

Onder hetzelfde dak als Sans Cravate vind je de Bar à Vins. Van het voorste deel van ons restaurant maakten we een gezellige place de l’apéro waar je welkom bent voor een goed glas, een ontspannen after work of een goedgevuld aperitiefbord.

De Bar à Vins is onze speeltuin. Door de jaren heen groeide onze liefde voor wijn, en daarmee ook onze collectie. Elk glas dat je hier drinkt kozen we zorgvuldig zelf uit. Ons assortiment bestaat uit biologisch geteelde wijnen. De wijnboeren waarmee we samenwerken delen onze mindset: er gaat niets boven de echte smaak.

Sans Cravate juni2022 Buro Bonito 102

Shop

Onze bar is ook een shop. Overal waar je kijkt staat het vol met wijnflessen, Spaanse en Franse delicatessen en kwaliteitsvlees. Ook hobbykoks halen uit onze shop het beste voor de keuken in huis. Je vindt er professioneel kookmateriaal, messen en glazen. Ten slotte helpen we je ook graag zoeken naar het ideale geschenk!

Sans Cravate juni2022 Buro Bonito 145

Wijnbox

De wijnboxen verzamelen de beste van onze wijnen op dit moment. Elke box bestaat uit een variatie van wit, rood en champagne, en telt 4 flessen. Ben je eerder een bierdrinker? Ook dan hebben we een box beschikbaar. Ideaal als geschenk, of gewoon om van te genieten op een vrijdagavond. Binnenkort beschikbaar in onze webshop!

Webshop

W

Tasting voor wijnclubs

Deel je onze passie voor wijn en ben je lid van een wijnclub? Tijdens een wine tasting voor wijnclubs ontdek je verschillende nieuwe wijnen en champagnes. We voorzien een woordje uitleg bij elke soort, lekkere sharing dishes en na afloop neem je gewoon je favoriete fles mee naar huis. Chef Henk en sommelier Casimir stellen graag samen met jou een wine tasting op maat samen! Contacteer ons gerust voor meer info. 

Contacteer ons